Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Építészek ünnepe Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 03.
ImageNagyszabású ünnepséget tartottak tegnap Székesfehérváron, az Építészek Világnapja alkalmából. Hagyományosan itt adták át a város által alapított Schmidl Ferenc építészeti díjat, melyet idén ketten vehettek át. Szigeti Gyula okleveles építészmérnököt, műemlékvédelmi szakmérnököt és Vadász György Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építészt, a Nemzet Művészét díjazta a város.
Tovább...
 
"Csak egy tánc volt..." - gálaműsorral köszöntötték a szépkorúakat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Bácskai Gergely   
2017. október 03.
ImageAz Idősek Világnapján hagyományosan zenés gálaműsorral köszöntötte a város szépkorú lakóit az Alba Regia Sportcsarnokban. Az ünnepi rendezvény közönségét dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, majd Magony Tamásnak adott át Miniszteri Elismerő Oklevelet az egészségmegőrzésért végzett szervező munkájáért. A műsorban Váradi Eszter Sára és Keller János színművészek a táncdalfesztiválok világát idézték meg a ’60-70-es évek közkedvelt slágereivel.
Tovább...
 
Mi az a "navigációs kapszula"? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 02.
ImageA navigációs kapszula egy forradalmian új technológia, amely az endoszkópos vizsgálatok kellemetlenségeit hivatott kiváltani. Fájdalommentes, non invazív módon végezhető vele gyomor és vékonybéltükrözés.
Tovább...
 
Velencei konyhakertet díjaztak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 02.
ImageA 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) keretein belül, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont és Kincsem Park területén tartották meg "A legszebb konyhakertek" - Magyarország legszebb konyhakertjei program országos díjátadó ünnepségét.
Tovább...
 
Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 02.
Image„Helyit eszem, helyitől veszem, mert helyin az eszem!” – a székely szólás jegyében immár harmadik alkalommal rendezte meg a Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásárt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezete, valamint a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület.
Tovább...
 
Öntő-olvasztár és hengerész képzés indul Nyomtatás E-mail
Írta: Arconic-Köfém Kft. és Stettler Zsuzsanna   
2017. október 02.
A modern alumíniumipari ismeretek megszerzésére kapnak lehetőséget azok a diákok, akik a huszonöt év után újraéledő öntő-olvasztár és hengerész képzésbe bekapcsolódnak. A hiánypótló OKJ-s oktatási program első tanévét  a Magyar Alumíniumipari Múzeumban nyitották meg.
Tovább...
 
A zene világnapját együtt ünnepelték Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 02.
Ének, zene és tánc töltötte meg vasárnap este az Alba Regia Sportcsarnokot, ahol hagyományosan a város zenekarai és kórusai léptek fel, hogy a zene világnapját együtt ünnepeljék. A Fricsay-díjat Gottliebné Kálmán Terézia tanítónőnek adta át dr. Cser-Palkovics András polgármester, és elismerésben részesültek a város legjobb ifjú kórusai, karvezetői, énekesei, zenészei és felkészítő tanáraik is.
Tovább...
 
III. Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. szeptember 29.
ImageMa kezdődik a III. Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár. Pénteken szakmai konferenciát tartanak, szombaton pedig Fejér megyei kistermelők és kézművesek várják a vásárlókat a Jancsárkertben. A kétnapos program szervezője a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezete, valamint a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület.
Tovább...
 
A megye támogatja Székesfehérvár EKF-pályázatát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. szeptember 29.
ImageLegutóbbi ülésén egyhangú határozatot hozott a Fejér Megyei Közgyűlés Székesfehérvár „Európa Kulturális Fővárosa 2023” pályázatának támogatásáról. Az előterjesztésben dr. Molnár Krisztián, a közgyűlés elnöke a partnerség révén a megye településeinek a lehetőségeit, előnyeit fogalmazta meg.
Tovább...
 
Húszezernél is több diák csatlakozott eddig a Hazafiság Iskolájához Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 29.
ImageA Hazafiság Iskolája pedagógiai módszerrel kapcsolatos konferenciával folytatódott a VIII. Honvédfesztivál Székesfehérváron, a Városházán. Az országos pedagógiai tanácskozáson ismertették a 2011-ben indított, a gyerekek hazafias nevelését szolgáló programot, melybe eddig 100 iskola több mint 20.000 diákját vonták be.
Tovább...
 
Fehérvár Fényei - összefogás az állatokért Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. szeptember 29.
ImageFehérvár Fényei mottóval ismét nagyszabású programot szervez az Állatok Világnapja tiszteletére a HEROSZ Fehérvári Állatotthona és a Dog Garden Kutyapanzió, Kutyanapközi és Kutyaiskola.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049 1050 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11463 - 11473 / 20399